Getuigenissen rond

Organen, allergieën, functionele storingen

Chiropractie heeft een direct effect is op het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel voorziet zowat àlle weefsels van informatie wat er toe leidt dat de hierin gespecialiseerde chiropractor hulp kan proberen bieden bij functionele problemen van andere weefsels, zoals organen, neurologische functies, immuunsysteem, etc. Er wordt geen medische diagnose gemaakt en er wordt enkel gebruik gemaakt van een brede waaier chiropractische technieken die hulp kunnen bieden en die wereldwijd bij chiropractors goede resultaten opgeleverd hebben.
Studies hebben duidelijk aangetoond dat de juiste chiropractische manipulaties witte bloedcellen (T-cells, neutrophils, phagocyten, etc) activeren en oa de hoeveelheid IL-2 verhogen.

CHRONISCH VERMOEID "Een jaar geleden werd bij mij klierkoorts en cytomegalie vastgesteld. Ik voelde me enorm vermoeid en ik had geen levenslust, laat staan de mogelijkheid om te werken. Ik had al vele therapieën geprobeerd maar niets hielp me. Ik werd op aanraden van een vriend door Philippe behandeld via chiropractie en kinesiology en ik kreeg voedingsadvies; en het bracht er mij terug bovenop! Ik voel me opnieuw fantastisch in mijn vel! Super Bedankt!” DB – Knesselare

REFLUX VOLWASSENEN  “Ik had al vele jaren last van zure oprispingen. Ik had ook dikwijls last van een pijnlijke maag. Ik nam er altijd veel medicatie voor. Ik ben op aanraden van een vriend bij Mr. Lanckriet terecht gekomen. Tijdens de behandelingen deed hij een soort manipulatie van mijn buik en rug, en hij vertelde me dat ik veel meer water moest drinken. Ik heb sedertdien geen last meer van mijn maag, geen zure oprispingen meer. Als ik het geweten had dat herstel hiervan zo simpel was zou ik al veel eerder naar hem gegaan zijn!” P. Vandenberghe, 53 jaar.

MIGRAINE 
ALLERGIE 

CONSTIPATIE